Spoštovani, spletni naslov www.rence-vogrsko.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Aktualno

Vizije - Festival Mladinske Kulture

Od petka, 19. maja 2017, do nedelje, 21. maja 2017, bodo v Kulturnem domu in Slovenskem narodnem gledališču v Novi Gorici, v okviru Tedna ljubiteljske kulture pod častnim pokroviteljstvom predsednika republike Boruta Pahorja potekale VIZIJE, festival mladinske ustvarjalnosti.

Namen festivala je prikazati in nagraditi najbolj kakovostne mladinske gledališke predstave, mladinske lutkovne predstave, mladinske rock skupine ter posameznike na področju fotografije ter s tem spodbuditi razvoj mladinske umetniške produkcije.

Več o dogajanju v okviru festivala najdete: TUKAJ

vizije 2017 002

Teden vseživljenjskega učenja

Ljudska univerza v Novi Gorici tudi letos organizira v sklopu Tedna vseživljenskega učenja raznolike brezplačne izobraževalne, svetovalne, ustvarjaln, športne in druge aktivnosti, katerih se lahko udeležite med 15. in 30. majem 2017. Program bodo dodatno popestrili z dogodkom Parada učenja, 17. maja 2017.

Več o dogodku najdete v priloženi zgibanki.

Parada učenja 

Teden vseživljenskega učenja zgibanka

Obisk osnovnošolcev iz Štaranzana

Sodelavanje OŠ Renče in šole iz "Dante Alighieri" iz Štarancana je letos dobilo nov pridih.
Na Goriških opekarnah so učenci lahko začutili sobivanje industrije, umetnosti in narave.
Učenci so se učili, se družili in ustvarjali. Ustvarjali so mozaike in vezi med dvema narodoma.
Vsem udeležencem bo ta dan zagotovo še dolgo ostal v prijetnem spominu.

Bogomir Furlan OŠ Renče

WP 20170517 12 11 28 Pro

WP 20170517 11 10 33 Pro highres

Povabilo kmetovalcem k nakupu embalaže Vipavska dolina Sočna. Vse leto.

Povabilo kmetovalcem k nabavi embalaže za sveže, nepredelano sadje, zelenjavo in poljščine s poreklom Vipavske doline v okviru tržne pod-znamke “Izvorno iz Vipavske doline« in vse potrebne obrazce ter dodatne informacije se nahajajo na spletni strani Razvojne agencije ROD Ajdovščina (na »Razvojno agencijo ROD« naredite hiperpovezavo na naslednji naslov:

http://www.ra-rod.si/index.php?option=com_content&view=article&id=219:5-5-2017-povabilo-kmetovalcem-k-nakupu-embalaze&catid=47:zadnje-novice&Itemid=63 )