Spoštovani, spletni naslov www.rence-vogrsko.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Promet


Naša cestna infrastruktura je potrebna temeljite obnove. Ceste so v zelo slabem stanju zato si bomo v naši občini prizadevali le te obnoviti po prioritetah in  zmožnostih. Imamo tri kategorije cest. Državne za katere naj bi poskrbela država ter občinske in krajevne za katere moramo sami poskrbeti. Na vseh cestah manjkajo kolesarske steze pa tudi pločnikov in cestne signalizacije je zelo malo. Splošno stanje je odraz vlaganja v našo infrastrukturo v preteklih letih.
Sami bomo morali poskrbeti za varnost naših otrok seveda s pomočjo policije, osnovne šole ter avtošole in v  največji meri seveda nas staršev ki moramo biti za vzgled.V zavest vsakega posameznika še posebej otrok v vrtcu in šoli mora priti, da je človeško življenje največja vrednota, ki jo imamo in jo moramo skrbno čuvati. Pričakujemo Vaše pobude, mnenja in vprašanja ter veliko mero strpnosti pri uresničevanju naših ciljev.

Rusjan Radovan