Veliki zaključek Lakeness sezone / Bleck Panters in Ansambel Ikebana

dne 09.09.2017

Kraj: Lakeness, Volčja Draga

Uradni dogodek zaključka tega poletja. Presenečenje, ki ste ga čakali celo poletje.

Zamejska skupina Blek Panters prihaja na Lakeness skupaj z Ansambl Ikebana!

In kdo so Blek Panters?

Blek Penters je bend, ki se je od samega začetka odločil za izključno avtorsko izražanje v domačem doberdobskem narečju. V desetih letih igranja so fantje zbrali precejšnje število pesmi, ki v glavnem opisujejo življenje mladih, vse od zabave do ljubezenskih dogodivščin. Na odru pripravljajo edinstven šov z izvirnimi kostumi in scenami, za katerega skrbi ekipa kar 25 ljudi.
So skupina, ki so od 25. do 27. 3. kar 3 x razprodali Kulturni Dom v Gorici. Najprej sta bila mišljena samo 2 koncerta, vendar so zaradi velikega zanimanja organizirali še tretjega in ga ravno tako razprodali. Kljub velikemu povpraševanju so se odločili, da bodo nastopili le v domačem Doberdobu 1. julija, kjer se je zbralo kar 1.500 obiskovalcev. Mnenje so spremenili pred 2 tednoma, ko so se odločili, da bodo nastopali še na enem prizorišču ... Prizorišču z imenom Lakeness .


Kdo pa so Ansambl Ikebana in kaj pravijo o sebi?

»Rojeni v astrološkem znamenju v rojstnem kraju zdaj živimo in razsajamo naokoli kot mičkeni virusi z grdimi razvadami in stopnjo kulturnega obnašanja na nivoju mamuta, hkrati pa bijemo brezkompromisen boj s škrbastim zobom časa, ki že načenja star gramofon v barvi svetle češnje, obrobljen z mahagonijevo letvico. Že nekaj časa razmišljamo, da bi ta zob z gramofona prestavili bližje domovanju zobne miške, ki bi ga potem odnesla do patologa, da ji oceni vrednost samega .

Pridite se prepričat 9. 9. 2017 na Lakeness in boste videli, ali govorimo resnico ali ne.

VSTOPNICE bodo na voljo od ponedeljka naprej

Predprodaja: 5 € (eventimova prodajna mesta & Lakeness bar, od 28.8.2017 dalje)
Dan dogodka: 8 €.